APK bij DMI Autoservice Groningen

Bij DMI Autoservice kunt u met een gerust hart terecht voor onderhouds- en intervalbeurten, APK en alle denkbare reparaties aan uw auto. U krijgt van ons vooraf een nauwkeurige opgave van de geraamde kosten. Mochten tijdens onderhouds- of reparatiewerkzaamheden onverwachte mankementen aan het licht komen, dan nemen wij voor overleg telefonisch contact met u op.

Waarom DMI APK Service groningen?

DMI APK Service groningen helpt u graag met alles rondom een APK. Voor alle onderhouds- en intervalbeurten APK en andere denkbare reparaties aan uw auto, kunt u terecht DMI Groningen.

Kosten APK Service in Groningen

APK Service in Groningen zorgt voor alles rondom APK. Ook alle onderhouds- en intervalbeurten worden gedaan bij APK Service groningen.

Kleine beurt: prijs op aanvraag

Grote beurt: prijs op aanvraag

 

Waarom een onderhoudsbeurt of APK?

Tijdig onderhoud volgens de voorschriften bespaart kosten. Goed onderhoud is onderhoud dat precies op tijd wordt uitgevoerd en volgens de voorschriften van de autofabrikant. Onderhoud zorgt ervoor dat er niets kapot gaat wat weer gerepareerd moet worden. De onderdelen en vloeistoffen die bij onderhoud vervangen kosten beduidend minder.

Bandenservice

Wij verkopen zomer- en winterbanden en kunnen deze voor u omwisselen en veilig opslaan.

Ga naar pagina

Airco onderhoud bij DMI

DMI Airco service Groningen helpt u bij al u problemen rondom uw airco. Tegenwoordig is een airco een ”must” geworden in de autowereld.

Ga naar pagina

Vragen? Neem contact op!

Heeft u vragen buiten de informatie die u kunt vinden online? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen